Photo by Joseph Chan on Unsplash

In een videoserie portretteren we drie oudere singles en een stel dat elkaar kent via 50plusmatch. Opvallend: ouderen lijken in hun zoektocht veel op twintigers, ze zoeken avontuur en aandacht. 

Valerie is een van de geportretteerden in Nooit te oud, een vierdelige serie met korte video’s (ongeveer vijf minuten) van de Volkskrant over ouderen op datingsites. Daarin spreken vijf senioren (een stel en drie singles) openhartig over ontmoetingen die tot stand zijn gekomen dankzij sites als 50plusmatch. De serie is gemaakt door videomakers Kim Faber en Iris Frankhuizen. Vanaf vandaag komt iedere woensdag een nieuwe aflevering beschikbaar op volkskrant.nl/video.

Tekst door Gijs Beukers. Lees het hele artikel in De Volkskrant | Lees op de profielpagina meer over de spreker Jan Latten of neem contact op via de contactpagina.

janlatten