Interview verzoeken

ls publicist is Jan Latten onder andere bekend van zijn boek Liefde a la Carte dat hij schreef met Malou van Hintum en als columnist onder andere op www.cobouw.nl en op www.grijswaard. Zijn oratie Zwanger van segregatie was destijds voorpaginanieuws. Jan Latten krijgt veelvuldig interview verzoeken.

Ook schreef hij voor prominente schrijvende pers als Trouw, NRC Handelsblad, Telegraaf, Parool en Vrij Nederland. Tevens was Latten onder andere te zien in onder meer Nieuwsuur, EenVandaag en De Wereld Draait Door. Zijn bevindingen blijven ook bij online platform niet onopgemerkt. Diverse digitale praatprogramma’s, waaronder Café Weltschmerz, strikten de voormalig hoofd-demograaf van het CBS om te praten over tal van zeer uiteenlopende thema’s. Pittige bevindingen, maar altijd goed onderbouwt en sterk verwoord.

Naast de verschillende televisie optredens is Jan Latten ook veel te horen op zowel lokale, als nationale radiostations. Van NPO Radio 1, tot Omroep Zeeland en BNR. Jan wordt gezien als een autoriteit op het gebied van ontwikkelingen op de woningmarkt en andere sociaal-demografische trends. 

Speakers Academy®
Postbus 22307
3003 DH Rotterdam
Laat dit veld blanco

Contact opnemen

Voor interview aanvragen en of andere media optredens kunt u gebruik maken van dit contactformulier. Of het nu gaat om een interview voor de gedrukte pers, radio of televisie. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u gezocht om de mogelijkheden te bespreken.

Neem voor sprekersverzoeken (lezingen/presentaties) contact op met Walter Kallenbach, mijn agent bij Speakers Academy® via walter@speakersacademy.nl,  010-433 33 22 of dit formulier.