CC0 foto van Pexels

Ondernemerskansen liggen er in 2019 volop, vindt Neerlands bekendste demograaf en trendwatcher Jan Latten. En die kansen haalt hij allemaal uit de statistieken. “Als je weet hoe de Nederlandse bevolking zich ontwikkelt, kun je daar als ondernemer op inspelen.” Zo is er volgens hem een belangrijke rol voor de werkgever als coach weggelegd. Demograaf Latten tovert een hele reeks cijfers uit de hoge hoed, maar wat de statistieken vooral uitwijzen is dit: “Ik kan het niet genoeg benadrukken: Nederland groeit als kool. In drie jaar tijd komen er 300.000 mensen bij. Voor een groot deel volwassenen en die groei gaat maar door. De immigratiegolf is nog niet voorbij, die houdt aan. Ook het aantal expats in Nederland blijft stijgen. Dat is dus een enorme instroom van klanten die van alles nodig hebben.”

Lees het hele artikel op: Kamer van Koophandel | Lees op zijn profielpagina meer over de spreker Jan Latten of neem contact op via de contactpagina.

janlatten